LinkedIn

LinkedIn er en god platform til at opsøge virksomheder, der kan være med i dit arrangement

Måske du skal finde en sponsor eller virksomheder og frivillige, der kan bakke op om dit arrangement. LinkedIn forbinder dig til et stort netværk af virksomheder og professionelle inden for mange forskellige brancher.

Tip 1: Kan en virksomhed eller organisation bruge dit arrangement som CSR?

CSR står for Corporate Social Responsibility og betyder, at virksomheder der går op i CSR investerer penge i at støtte op om arrangementer, der gør noget godt. Ofte vil en virksomhed, der sponsorerer et arrangement, gerne have deres logo på dine bannere eller brochurer og tage billeder af arrangementet til brug i egen markedsføring. Vælg derfor en sponsor med omhu.

Tip 2: Skriv i LinkedIn-grupper

En god måde at få sit budskab ud er gennem LinkedIn-grupper, som ofte er specialiserede inden for en branche eller et tema.

Prøv at søge efter byen, hvor du vil holde arrangement. Ofte vil lokale virksomheder gerne være med til at støtte et lokalområde.

Tip 3: Få dine arrangører og frivillige til at dele budskabet

Når du har lavet et opslag om dit arrangement, kan du bede dine arrangører og frivillige om at dele det med deres netværk. Derved kommer budskabet om brug for flere hjælpende hænder, sponsorater eller noget tredje ud til en bred gruppe af personer.