Slagelse Svømmehal

Du kan leje Slagelse Svømmehal til både offentlige og private arrangementer

Slagelse Svømmehal er bygget i 1974 og har et samlet bassinareal på 619 m2. 

Renovering og udvidelse

Slagelse Svømmehal har for nyligt gennemgået en større renovering af bl.a. taget og står desuden over for en større udvidelse, som bl.a. vil give svømmehallen et attraktivt 50 meter bassin med internationale mål til svømning og vandpolo.

Oversigtstegning

Svømmehallen er velegnet til

Undervisning, motion, konkurrencesvømning, vandpolo, wellness, leg, udspring, offentlig svømning, babysvømning, terapi, saunagus, AquaFitness, private fester, børnefødselsdage, konfirmationer mv.

Hallen har fx været vært for svømmestævner, DM i vandpolo mv.  

Bassiner 

Svømmehallen har pt. følgende bassiner:

  • Springbassin: 26,5 grader varmt vand, 2 x 1 meter vippe, 3 meter vippe og 5 meter platform. Vanddybden er 3,90 meter. Bassinet måler 12,5 x 12,5 meter (156,25 m2) og er godkendt til maksimalt 60 personer i timen.

  • Svømmebassin: 26,5 grader varmt vand, 6 svømmebaner og udspringsskamler. Vanddybde fra 1,40-1,90 meter. Bassinet måler 25 x 12,5 meter (312,5 m2) og er godkendt til maksimalt 65 personer i timen.

  • Øvebassin: 29 grader varmt vand. Perfekt bassin til de mindre øvede. Vanddybde fra 0,30-0,90 meter. Bassinet måler 12,5 x 8 meter (100 m2) og er godkendt til maksimalt 55 personer i timen.

  • Varmtvandsbassin: 34 grader varmt vand. Bassinet er 50,7 m2 og er særdeles velegnet til babysvømning og terapi. Vanddybde fra 1,30-1,40 meter. Der er indbygget spa (massagedyser). Bassinet er godkendt til maksimalt 46 personer i timen.

Omklædning

Der er 2 omklædningsrum (1 til mænd og 1 til kvinder). Begge omklædningsrum har 16 normale brusere, 1 bruser med koldt vand samt 1 sauna (ca. 90 grader).

Der er desuden skabe til opbevaring. Du skal til skabene enten bruge en 20'er (som du får tilbage bagefter).

Alternativt kan du købe en polet i svømmehallen, der kan bruges til skabene (koster 10 kr.). Der kommer også mulighed for at købe poletter til skabene via billetautomaten og billetsalget. 

Toiletter

Der er i alt 16 WC'er i svømmehallen (6 til mænd, 6 til damer, 1 fælles og 3 til personale). Det er muligt at klæde om på fællestoilettet ved særlige behov. 

Tilskuerpladser

Langs svømmebassinet med de 6 svømmebaner (25 meter bassinet) er der en tribune med plads til ca. 60 siddende tilskuere. Alt i alt kan der være omkring 200 tilskuere i svømmehallen. 

Rekvisitter

Svømmehallen har bl.a. svømmebælter, vinger, plader, store badedyr, baderinge og en lille rutsjebane.

IT

Der er trådløst internet, elektronisk måltavle, elektronisk ur, højtalere, projektor og lærred.

Der er desuden UV-lys ved omklædningsrummene, som viser, om man har vasket sig grundigt nok. 

Cafeteria

Svømmehallens cafeteria har åbent for mindre salg, når der er offentlig svømmetid. Der er plads til ca. 40-50 personer.

Cafeteriet har både projektor og lærred og kan bruges til møder, børnefødselsdage, konfirmationer mm.

Cafeteriet har ikke nogen forpagter. Men det er under normale omstændigheder muligt at bestille mad til afholdelse af børnefødselsdage i cafeteriet. Menuen er kyllingespyd eller burger med tilbehør efterfulgt af dessert (børneis). Spisning foregår efter en tur i svømmehallen. 

Borde og stole

Cafeteriet rummer 12 borde og 48 borde, som kan bruges til arrangementer i svømmehallen.

Men hvis der skal afholdes stævner eller lignende i svømmehallen, kan der skaffes flere borde og stole fra nabohallen Spar Nord Arena Slagelse.

Tilgængelighed

Svømmehallen tilbyder fine vilkår for fx kørestolsbrugere.

Der er lift til varmtvandsbassinet, ligesom der er en spritny lift til brug i alle de "kolde" bassiner. 

Svømmehallen rummer desuden i alt 5 handicaptoiletter. 1 i hvert omklædningsrum, 1 i hvert WC i foyeren og 1 ved bagindgangen. Sidstnævnte toilet kan også bruges til omklædning, hvis der er særlige behov.

Og der er i alt 5 handicapparkeringspladser på vejen op til svømmehallens hovedindgang.

Hjertestarter og førstehjælp

Der er 2 hjertestartere. Den ene er tilgængelig hele døgnet rundt og hænger uden på bygningen ved hovedindgangen til svømmehallen.

Den anden er placeret i en rygsæk i svømmehallens førstehjælpsrum. Rygsækken indeholder også ilt-hjertestarter og udstyr til drukneulykker. 

Svømmehallen har desuden "førstehjælps-stationer”, som er sat op på vægge i personalerummet og livredderrummet. Her er der både plaster, forbindinger, øjenskyl og udstyr til mindre skader.

Parkering og transport

Svømmehallen deler parkeringspladser med nabohallen Spar Nord Arena Slagelse, som har 145 parkeringspladser. Der er desuden en parkeringsplads ved indgangen til svømmehallen, som er beregnet til busser.

Svømmehallen er placeret tæt på offentlige veje og stier samt motorvejen. 

Nærmeste busstoppested ligger få minutters gang fra svømmehallen. Herfra kan du opnå forbindelse til Slagelse Station, hvor der afgår tog til bl.a. København, Fyn og Jylland samt busser til andre dele af Slagelse Kommune samt til nabokommunerne. 

Der er ca. 20-25 minutter til fods fra Slagelse Svømmehal til Slagelse Station. 

Hvordan booker jeg svømmehallen?

Du booker baner/faciliteter i svømmehallen via tilskuds- og bookingsystemet Winkas. 

Hvis du ønsker at leje svømmehallen til et arrangement, kan du også kontakte teamlederen i svømmehallen (se kontaktinfo i boks).

Retningslinjer for lån/leje

Flere oplysninger 

Andre faciliteter i nærområdet

Svømmehallen har kommunens største idrætshal, Spar Nord Arena Slagelse, samt folkeskolen Antvorskov Skole som nabo. Der er således mulighed for at tænke disse faciliteter ind i afholdelsen af dit arrangement. 

Siden er sidst opdateret 18. april 2021