Boeslundehallen

Boeslundehallen rummer et bredt udvalg af faciliteter og kan derfor bruges til mange aktiviteter.

Boeslundehallen er en kommunalt ejet og drevet hal, som er opført i 1998.

Størrelse

Hallen har et gulvareal på 1.074,5 m2, og selve halgulvet måler 20 x 40 meter. 

Plantegning

Velegnet til

Hallen kan bruges til for eksempel gymnastik, håndbold (harpiks er tilladt til kampe), badminton (5 baner), indendørs fodbold, motorik, skoleidræt, tennis (1 stor bane på langs og en mindre træningsbane på tværs), fitness, volleyball (1 bane), fester, messer og markeder. 

Rekvisitter og scene

De mest almindelige rekvisitter findes i hallen (håndboldmål, fodboldbander, net, diverse bolde, mobil basketkurv mm.). Derudover rummer hallen en balletstang langs den ene bagvæg, ribber, tove, bomme og ringe, en udfoldelig spejlvæg (ca. 7 m x 1,80 m) samt ben og plader til opbygning af scene.

Scenen er 6 x 4,2 m og har en højde på 60 cm. Scenen kan opbygges på flere forskellige måder. Scenen opbygges af plader, der er 0,6 x 2,40 meter. Der er trapper op til scenen. 

Hallen råder desuden over 250 stole og ca. 50 borde. Det er hallens bander, der bruges til borde med plads til 6 personer på hvert bord.

IT

Hallen har trådløst internet, musikanlæg, elektronisk måltavle, elektronisk infoskærm og højtalere med tilhørende mikrofon (både håndholdt og headset).

Derudover har hallen en gammel bærbar projektor og et tilhørende lærred.

Omklædning og toiletter

Hallen rummer 4 omklædningsrum og 1 dommeromklædningsrum. Der er badefaciliteter og toilet i alle omklædningsrum (dog intet toilet i dommeromklædningsrum). 

To af omklædningsrummene har direkte udgang til banerne udenfor og bruges derfor til udendørs aktiviteter.

Der er desuden 4 særskilte toiletter i hallen (det ene er et handicaptoilet).

Mødelokale

Der er et enkelt mødelokale på 22,8 m2 med plads til ca. 15 personer. 

Mødelokalet rummer 2 borde og 12 stole samt en whiteboard-tavle. Der står også et flaskekøleskab og en sort/hvid kopimaskine.

Der bliver måske opstillet et billardlokale i lokalet i fremtiden. Dog vil der komme plade over, så der stadig kan afholdes møder i lokalet. 

Cafeteria

Hallen har et cafeteria på 65,6 m2 indeholdende en lille kiosk og et klublokale, som begge styres af de lokale foreninger. Der er plads til ca. 50 personer i klublokalet.

Cafeteriet rummer 5 grupper borde, der hver har 8 stole. Derudover er der 3 kantede enkeltborde, hvor der er fordelt ca. 9 stole. 

Cafeteriet har desuden en fast opslagstavle, der kan bruges som lærred. Og der er trådløst internet i lokalet. 

Der kommer i den nærmeste fremtid også en TV-skærm med Chromecast.

Køkken/kiosk

Køkkenet er 11 m2 og er udstyret med 2 almindelige små kaffemaskiner, en mikroovn, køleskab, fryser og et stort flaskekøleskab. Der står også en pølserister samt en grill til sandwich. 

Fitnessrum

Udover ovennævnte lokaler rummer hallen også et lille foreningsdrevet fitnessrum på 18,7 m2 med de mest nødvendige maskiner og vægte.

Hjertestarter og førstehjælp

Hallen har en hjertestarter, som sidder ude foran ved hovedindgangen. Der er desuden en førstehjælpskasse ved omklædningsrummene. 

Flugtvejsplan

Tilskuerpladser

Der er ingen deciderede tilskuerpladser i hallen. 

Tilgængelighed

Boeslundehallen er handicapvenlig, idet den er bygget i ét plan. Dermed kan kørestolsbrugere benytte hallen. Der er ramper til de få steder i hallen, hvor der er kanter. Derudover er der et handicaptoilet i hallens entré. 

Transport og parkering

Udenfor hallen er der et parkeringsareal med plads til ca. 75-100 biler. 

Der ligger flere busstoppesteder få minutters gang fra Boeslundehallen. Herfra kører der busser til for eksempel Slagelse og Korsør Station samt Skælskør Busterminal. 

Hvor mange må der være i hallen?

Hvor mange der maksimalt må være i Boeslundehallen, afhænger af den valgte bord- og stoleopstilling.

For mere info om og billeder af diverse bordopstillinger kontakt venligst event- og projektkoordinatoren i Fritidsafdelingen (se kontaktboks). 

Hvordan booker jeg hallen?

Booking af Boeslundehallen sker via tilskuds- og bookingsystemet Winkas, som administreres af Fritidsafdelingen. Her kan du også se, hvornår hallens faciliteter er ledige. 

Udendørs baner og faciliteter

Udenfor hallen er der både fodboldbaner, tennisbaner, udendørs fitnessmaskiner (motionsoase) og skateboardramper, som du evt. kan tænke ind i din aktivitet/dit arrangement.

Retningslinjer for lån/leje

Siden er sidst opdateret 18. april 2021