Idrætshaller

Slagelse Kommune har mange idrætshaller, som kan danne ramme om din event.

Slagelse Kommune rummer en lang række forskellige kommunale og selvejende idrætshaller, som kan bruges til både små og store idrætsarrangementer samt til koncerter, foredrag, fester, møder osv. 

Hallerne er spredt ud over hele kommunen, så næsten uanset hvor i kommunen, du ønsker at afholde dit arrangement, så burde der være en idrætshal i nærområdet. 

Derudover rummer kommunen også faciliteter, som er særligt indrettet til bestemte aktiviteter på højt niveau, for eksempel tennis og badminton. 

Find den rette hal

I menuen kan du få uddybende info om alle kommunale og selvejende haller i kommunen. Du klikker blot på den hal, du ønsker at få en præsentation af. 

Ved mange af hallerne kan du ligeledes få info om, hvad der ligger af udendørs baner og faciliteter tæt på hallen. 

Book en hal

Hvis du ønsker at benytte en af vores haller til dit arrangement, skal du i god tid inden arrangementet booke hallen via bookingsystemet Webbook. 

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med booking af hallen, er du meget velkommen til at kontakte bookingkoordinator Jeanette Egesø på tlf. 58 57 47 45 eller på mailen fritid@slagelse.dk.

Sparring til valg af hal

Hvis du er i tvivl om, hvilken hal der vil passe til lige netop dit arrangement, eller hvis du ønsker mere info om mulighederne i en specifik hal, er du meget velkommen til at kontakte event- og projektkoordinator Malene Gerding Nielsen på tlf. 20 55 59 81 eller på mailen manmn@slagelse.dk.

Hvis der er tale om en selvejende hal, skal du normalt kontakte hallen direkte (se kontaktinfo under den enkelte hal). 

Hjælp os med at gøre siden bedre

Hvis du savner informationer om hallerne, er du meget velkommen til at skrive til fritidskoordinator Casper Skov Andersen på mailen caspe@slagelse.dk, som sidder med udvikling af Arrangørguiden.