Kultur- og idrætsfaciliteter

Sådan søger du tilladelse til et arrangement i en kultur- eller idrætsfacilitet.

Hvis du ønsker at afholde et arrangement i en kultur- eller idrætsfacilitet, for eksempel en idrætshal eller en fodboldbane), skal du booke faciliteten via kommunens bookingsystem Webbook. 

Her kan du søge efter en facilitet, der passer til lige netop dit arrangement.

Enkelte af vores faciliteter, især på kulturområdet, bookes direkte via den pågældende facilitet. For mere info, se punktet "Find steder" i guiden. 

Hvornår skal du booke?

Vi skal modtage din booking 2-3 måneder før arrangementet. Det skyldes, at det ofte vil være nødvendigt at aflyse skemalagte foreningsaktiviteter for at skabe plads til dit arrangement. 

Husk i forbindelse med din booking at oplyse om arrangementets indhold, målgruppe og deltagerantal, hvem der er arrangør, hvad I skal bruge af hjælp/udstyr samt tidspunkt for opstilling og nedtagning af udstyr.

Hvornår får du svar?

Hvis faciliteten er ledig på det tidspunkt, hvor du ønsker at bruge den til dit arrangement, vil din booking blive godkendt, når du indsender den. 

Hvis din booking omvendt går ind i andres tider, vil systemet sende en bookingforespørgsel til Fritidsafdelingen, som der så vil blive taget stilling til hurtigst muligt. 

Hjælp til brug af bookingsystem

Hvis du har brug for hjælp til at blive oprettet som bruger i bookingsystemet eller til at booke en facilitet til dit arrangement, kan du med fordel tjekke vores lynguide til bookingsystemet ud. 

Hjælp til at finde facilitet
 • Find den rette facilitet

  Hvis du gerne vil danne dig et overblik over de mange indbydende kultur- og idrætsfaciliteter, som Slagelse Kommune har at byde på, og finde en facilitet, som passer til lige netop dit arrangement, så har du 3 muligheder. 

  Brug "Find sted" i guiden

  I menupunktet "Find sted" på denne hjemmeside kan du finde detaljerede præsentationer af en lang række forskellige kultur- og fritidsfaciliteter i Slagelse Kommune. 

  Du kan for eksempel se plantegninger og billeder af faciliteterne samt få info om, hvad de er velegnede til, og hvad de har af udstyr, lokaler mv. Du vil med andre ord kunne få svar på langt de fleste spørgsmål.

  Søg i bookingsystemet Webbook 

  I bookingsystemet Webbook kan du søge på vores faciliteter og få en kort intro til hver facilitet, ligesom du kan se billeder af den.  

  Du kan også bruge Webbook til at få et overblik over ledige faciliteter på den dag/de dage, hvor dit arrangement skal finde sted. 

  Besøg faciliteternes egne hjemmesider

  Enkelte faciliteter har deres helt egen hjemmeside, hvor du kan finde yderligere info om dem. Det gælder fx kommunens svømmehaller, enkelte selvejende haller samt Slagelse Musikhus og Korsør Kulturhus. 

 • Sparring til valg af facilitet

  Hvis du har brug for sparring til valg af facilitet eller har spørgsmål om specifikke faciliteter, så er du meget velkommen til at kontakte vores event- og projektkoordinator Heidi Adele Cardell (se kontaktinfo i boks)

Siden er sidst opdateret 20. maj 2020